Anunțuri

Cu toții știm cât de important este pentru sănătatea noastră timpul petrecut în natură, în aer curat. Din fericire, cei care locuiesc în Piatra Neamț pot beneficia zilnic de acest privilegiu. Și pentru că ne dorim să încurajăm un mod de viață sănătos, am decis, împreună cu reprezentanții Perla Invest/reprezentanții Primăriei Piatra Neamț, diminuarea prețurilor pentru accesul la telegondolă. Începând cu data de 12.12.2020 vom avea posibilitatea de a achiziționa abonamente la tarife avantajoase, astfel:

ABONAMENTE  lei
4 CALATORII* ADULTI 45
4 CALATORII* COPII 25
6 CALATORII* ADULT 60
6 CALATORII *COPII 30
10 CALATORII *ADULT 90
10 CALATORII *COPII 40

 

*o călătorie înseamnă dus sau întors

Porniți într-o plimbare deasupra orașului de la Stația de Plecare de la Gară de unde vă puteți achiziționa abonamentele.

În același timp vă anunțăm că la punctul de la Gospodine se va pune bariera care va interzice accesul autovehiculelor cu excepția mașinilor de intervenție și cele prin care se face aprovizionarea unităților care funcționează la stația de sosire telegondola. Această măsură este necesară pentru protejarea dealului Cozla.

Să iubim și să respectăm natura. Minunatul deal Cozla, plin de frumusețe și mister, vă așteaptă să îl descoperiți, să-l iubiți și să-l protejați!!!

© Copyright 2019 Perla Invest SRL